Τι Πλαγιάρι θέλουμε;

Την Κυριακή ψηφίζουμε! Τώρα είναι η στιγμή να δηλώσουμε με τη ψήφο μας τι Πλαγιάρι θέλουμε.

Θέλουμε ένα Πλαγιάρι με άξιους και ικανούς εκπροσώπους, με όρεξη για δουλειά, νέες ιδέες, πείρα ζωής. Θέλουμε ανθρώπους που θα κυκλοφορούν ανάμεσά μας, θα νιάζονται για τον τόπο μας, για τις γειτονιές μας.

Θέλουμε ανθρώπους που ξέρουν να ακούν, ξέρουν να απαιτούν, ξέρουν να συνδιαλέγονται. Δημοτικούς και κοινοτικούς συμβούλους που δεν θα είναι άβουλα μέλη μιας δημοτικής αρχής, αλλά άτομα με ισχυρή φωνή και προσωπικότητα, που θα προτείνουν, θα κρίνουν και θα αποφασίζουν οι ίδιοι αν κάτι είναι προς το συμφέρον όλων των δημοτών τους.

Θέλουμε άτομα που θα επικοινωνούν με τους ψηφοφόρους τους τακτικά, θα τους ενημερώνουν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, για τις λύσεις που προτείνουν.

Εμείς οι κάτοικοι του Πλαγιαρίου γνωρίζουμε από πρώτο χέρι τα προβλήματα του χωριού και δεν έχουμε ψευδαισθήσεις για το τι μπορεί να επιτύχει μια δημοτική αρχή σε μια χώρα που βιώνει μια σοβαρή οικονομική κρίση.

Ας προσπεράσουμε επομένως τους επίδοξους μνηστήρες των δημοτικών θώκων που επιμένουν να θεωρούν τους δημότες αφελείς και υπόσχονται αυτά που ουδέποτε θα πράξουν.

Διότι γνωρίζουμε πως τα περισσότερα προβλήματα μπορούν να λυθούν χωρίς πολυδάπανα ή μεγαλεπίβολα σχέδια, αλλά με μικρές, σωστές επεμβάσεις τοπικού χαρακτήρα.

Διότι γνωρίζουμε πως με σωστή οργάνωση, καλή κατανομή πόρων και συνεργασία μεταξύ φορέων, δημοτών, δημοτικής αρχής και κεντρικής εξουσίας μπορούμε να έχουμε στο Πλαγιάρι καθαρούς δρόμους, φροντισμένα πάρκα, ασφάλεια, καλά σχολεία, καλές δημοτικές υπηρεσίες και ποιοτική ζωή.

Αρκεί να αφουγκράζονται οι εκλεγμένοι μας εκπρόσωποι τους δημότες τους, να τους συμβουλεύονται, να τους ρωτούν, να ζητούν τη βοήθειά τους, να βαδίζουν μαζί τους.

Για να γίνει το Πλαγιάρι καλύτερο, για εμάς και τα παιδιά μας.

Καλή επιτυχία σε όλους τους ικανούς υποψηφίους και ας ξημερώσει η νέα μέρα με ανθρώπους που θα τιμούν την ψήφο των δημοτών τους!