Καλό το βάψιμο. Αρκεί όμως;

Πριν από ένα μήνα περίπου εμφανίστηκαν συνεργεία του Δήμου στο Πλαγιάρι και έβαψαν τα παιχνίδια στις παιδικές χαρές. Χαρήκαμε και εμείς και βάλαμε πράσινη κάρτα. Από περιέργεια περιμέναμε να δούμε αν το συνεργείο (των μπογιατζήδων, προφανώς) θα ενημέρωνε το Δήμο για την κακή κατάσταση των παιχνιδιών, ώστε να τα επισκευάσει. Εις μάτην... Οι κούνιες είναι μεν φρεσκοβαμμένες, αλλά τα δυό από τα τρία καθίσματα είναι σπασμένα. Άχρηστα δηλαδή. Ποιο είναι το ζητούμενο λοιπόν; Να φαίνονται ωραία και φρεσκοβαμμένα τα παιχνίδια ή να είναι κατάλληλα τα παιχνίδια για να μπορούν να παίζουν τα παιδιά;

Δεν θέλουμε τα παιχνίδια στις παιδικές χαρές του Πλαγιαρίου να ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ μόνο ωραία. Θέλουμε να είναι ασφαλή και λειτουργικά, ώστε να μπορούν τα παιδιά να παίζουν με ασφάλεια και να τα χαίρονται. Και εμείς μαζί τους!

Αφαιρέθηκαν οι σπασμένες κούνιες και αλυσίδες. Ελπίζουμε να είναι στο συνεργείο του Δήμου για επιδιόρθωση και να επιστρέψουν γρήγορα στις θέσεις τους ώστε να μπορούν να κάνουν κούνια τα παιδιά της γειτονιάς.