Εσοχές στους δρόμους για ολιγόλεπτη στάθμευση. Πότε επιτέλους;

Το έχουμε γράψει πολλές φορές ότι για να σταματήσει το μποτιλιάρισμα τις πρωϊνές και μεσημεριανές ώρες στον κεντρικό δρόμο του Πλαγιαρίου πρέπει να προβλεφθούν εσοχές για ολιγόλεπτη στάθμευση των οχημάτων οι οδηγοί των οποίων θέλουν να επισκεφτούν τα μαγαζιά του κεντρικού δρόμου (η σχετική ανάρτηση στην Κόκκινη Κάρτα είχε γίνει στις 21 Φεβρουαρίου 2011, δηλαδή πριν 1169 ημέρες!).

Δεν έγινε ΤΙΠΟΤΑ εδώ και 3 και πλέον χρόνια, και φυσικά η κατάσταση εξακολουθεί να είναι επικίνδυνη, με πεζούς να κυκλοφορούν με ψώνια ανάμεσα από παράνομα σταθμευμένα και διπλοπαρκαρισμένα αυτοκίνητα, σπασμένες πλάκες πεζοδρομίων από το βάρος των οχημάτων, καθυστερήσεις και μποτιλιαρίσματα για τους διερχόμενους οδηγούς, εκνευρισμό και κίνδυνο για μαθητές, πεζούς και τροχοφόρα.

Αυτό που ζητούμε δεν είναι πολυδάπανο, ούτε δύσκολο να πραγματοποιηθεί. Δεν χρειάζεται να ξανα-ανακαλύψουμε τον τροχό, ούτε πρέπει να ζούμε στην Σουηδία για να το φτιάξουμε. Κύριοι δημοτικοί σύμβουλοι, κύριε Δήμαρχε, πάτε μια βόλτα στη Νέα Χαλκηδόνα (από όπου και η φωτογραφία, μπροστά στο Αρτοποιείο) και δείτε με τα μάτια σας.

Απλά πράγματα ζητούμε. Εκλογές έρχονται, ας τα θυμόμαστε.